HOME | BELANGRIJKSTE FUNCTIONALITEITEN | UW VERDIENSTEN | BESTELLEN | CONTACT
       
  UNIEK IN DE MARKT: Een eigen 06-nummer met de SMS Chat Pro! Laat klanten eerst gratis je dienst proberen voordat ze gaan betalen. Let op! Wees wel duidelijk in je promotie, zie ook onderaan deze pagina of neem direct contact op voor meer informatie!

Onze sms chat software wordt periodiek uitgebreid met nieuwe en verbeterde functionaliteiten. Deze verbeteringen komen rechtstreeks van onze klanten. Wij zijn van mening dat u als klant het beste weet welke functies tijdbesparend, vernieuwend of omzetverhogend zijn. Deze aanpak heeft ervoor gezorgd dat onze software inmiddels tot de beste in het professionele sms chat circuit behoort.

Geen installatie en updates

De sms chat software van SMS4Real is te gebruiken via internet (webbased). U hoeft dus geen software te installeren of updaten. Zo beschikt u altijd over de meest recente software zonder omkijken. Uiteraard is de software te gebruiken door meerdere personen (multi-user).

Multi-user structuur
Er zijn verschillende gebruikerstypen te onderscheiden zoals; Administrator, Super Master, Master, Promoter en Moderator. Deze verschillende type kunnen verschillende taken uitvoeren en hebben verschillende rechten binnen de software. Dit maakt het mogelijk om onderdelen van uw dienst aan uw medewerkers over te laten.

De functionaliteiten
Er zijn meer dan 50 functionaliteiten (en groeiend) zoals bijvoorbeeld: Gratis sms reminders verzenden, Foto's versturen, SMS promo's, Abonnementen beheer, Klant profiel bijhouden, Inplannen van werkuren en gecombineerd inloggen, Verdiensten beheer (vakantiedagen, nachtdiensten, etc.), Automatisch verdelen van ingekomen sms-berichten, Automatisch Wake-up's klaarzetten, Klanten blokkeren en parkeren, Koppeling met uw website, etc.


NEW! UNIEK Credit Chat Systeem!
Hiermee is het mogelijk voor uw klanten om vooraf credits te kopen via iDeal, MisterCash en via hun mobiele telefoonrekening. Met deze credits kunnen klanten chatten en komen niet voor financiële verrassingen te staan. Zij weten namelijk vooraf precies waar ze aan toe zijn en welke kosten zij maken. Een eigen profielenwebsite en 06-nummer zijn vereist. SMS4Real zorgt voor de gehele koppeling Direct meer weten?

NEW! Voice chat 0906
Naast sms en mobiele content is het ook mogelijk om via een 0906 nummer uw moderators de mogelijkheid te geven om te chatten via de telefoon. Dit wordt automatisch geregeld door de sms chat software van SMS4Real.

NEW!
Mobiele website

Een website is een goede promotie van uw dienst. Een eigen mobiele website maakt het mogelijk om uzelf te onderscheiden en meer klanten te genereren. Uit ervaring blijkt dat een mobiele websites icm een "gratis eerste sms" erg veel nieuwe klanten kan opleveren. SMS4Real biedt daarvoor een aantal mogelijkheden, neem gerust contact op om deze te bespreken!

Direct bestellen

Al sms-verkeer/klanten? Gebruik de Best Deal Service!

Neem contact op voor meer informatie